Kako manje misliti

Kako manje misliti - Christel Petitcollin | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Christel Petitcollin
DIMENZIJA
6,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako manje misliti.pdf
ISBN
8221387940688

OPIS

Ponekad vam je sreća pred nosom, no niste je sposobni prepoznati? Zahvaljujući svjetskom hitu iz područja publicistike, “Kako manje misliti”, naučit ćete iskorištavati izvanredne mogućnosti svoga mozga koji vam se prije činio neuhvatljivim! Bližnji ti govore da postavljaš previše pitanja. U tvojoj se glavi uvijek nešto kovitla – ponekad sanjaš o tome da pritisneš tipku za isključivanje uma. Imaš dojam da si s drugog planeta. Ne uspijevaš pronaći svoje mjesto. Osjećaš se neshvaćeno. Opisuje li ijedna od ovih rečenica baš tebe? Ako je tako, zacijelo ćeš se prepoznati u profilu iznimno misleće osobe. Biti iznimnomisleći je zbilja zamorno, ali tvoj mozak – upravo taj koji previše razmišlja, pravi je dragulj. Njegova suptilnost, složenost i brzina kojom djeluje, zaista su zadivljujući a po snazi ga se može usporediti s motorom Formule 1. Ali trkaći bolid nije običan automobil. Kada ga vozi netko nevješt, može se pokazati krhkim i pogibeljnim. Da bi iskoristio svoje potencijale, traži vozača najviše klase i primjerenu pistu. Dosad te je tvoj nestašni mozak vodio po bespućima. No vrijeme je da preuzmeš upravljač i to već od danas. Zahvaljujući knjizi “Kako manje misliti” naučit ćeš iskorištavati izvanredne mogućnosti svoga mozga koji ti se prije činio neuhvatljivim! A usto ćeš osjetiti i olakšanje te, prihvativši sebe i svoj fantastični um, napokon odahnuti punim grudima. Posjetite službenu stranicu Christel Petitcollin na sljedećem linku

Bližnji ti govore da postavljaš previše pitanja. U tvojoj se glavi uvijek nešto kovitla - ponekad sanjaš o tome da pritisneš tipku za isključivanje uma.

U tvojoj se glavi uvijek nešto kovitla - ponekad sanjaš o tome da pritisneš tipku za isključivanje uma. Knjižnica Jurja Barakovića Ražanac otvorila je vrata svojim korisnicima 2. studenoga 2007.

POVEZANE KNJIGE