Kako uspavati dijete bez plakanja

Kako uspavati dijete bez plakanja - Pantley, Elizabeth | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pantley, Elizabeth
DIMENZIJA
3,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako uspavati dijete bez plakanja.pdf
ISBN
2319642740929

OPIS

Kako s nježnošću pomoći svom djetetu da spava tijekom noći… Patite li tijekom besanih noći i morate odbijati od sebe kišu bezosjećajnih savjeta kako biste trebali pustiti svoje dijete da ‘plače do iznemoglosti’ i tako ‘nauči spavati’? Knjiga Kako uspavati dijete bez plakanja pokazat će vam da je i bez toga moguće pomoći djetetu da mirno zaspi i nastavi spavati tijekom cijele noći. Do sada, jedina dva savjeta za besane noći bila su pustiti dijete da plače dok ne zaspi ili postati nenaspavani mučenik koji preživljava od sumraka do zore. Elizabeth Pantley, edukatorica roditelja i majka četvero djece, donosi novi, praktičan i učinkovit način. U deset jednostavnih koraka njezin će vam program omogućiti da shvatite obrasce spavanja vašeg djeteta i postavite realistične ciljeve – naučite analizirati, procijeniti i popraviti djetetove obrasce spavanja koristeći dnevnike spavanja, – pronađete raznolika rješenja za spavanje, koja će biti prikladna za različite stilove roditeljstva, – stvorite prilagođeni plan spavanja bez suza, koji je učinkovit i za vas i za vaše dijete…

3. Sastavite dnevnike spavanja kako ... Kako biste olakšali sebi i djetetu te ga uspavali bez plakanja i ostalih neželjenih reakcija, stručnjaci savjetuju da nikada ne čekate zadnji čas za uspavljivanje, nego da se držite rutine i da svaki dan dijete stavljate spavati u isto vrijeme i s istim prethodnim radnjama.

Mazite ga. Pomazite ga i kako zatvori oči, pokušajte isplutati iz prostorije.

POVEZANE KNJIGE