Moć duše

Moć duše - Sha, Zhi Gang Dr. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sha, Zhi Gang Dr.
DIMENZIJA
10,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Moć duše.pdf
ISBN
3296038505149

OPIS

U 20. stoljeću naglašavala se moć uma nad materijom. U 21. stoljeću moć duše nad materijom preobrazit će naš život.Knjiga Moć duše razotkriva tajne, mudrost, znanje i vježbe božanske duše kojima se može preobraziti čovječanstvo i sve duše te ih prosvijetliti kako bi stvarale ljubav, mir i sklad za čovječanstvo, Majku Zemlju i sve svemire. Moć duše poučava o iscjeljivanju, sprečavanju bolesti, pomlađivanju i preobrazbi svakog vida života (uključujući međuljudske odnose i financije) govori o prosvjetljenju na krilima duše. Ova vam knjiga otkriva praktična bogatstva duše koja vam mogu dati moć za primjenu tih lekcija. Dr. Zhi Gang Sha je majstor duše, izuzetan iscjelitelj i božanski sluga. Liječnik je klasične zapadne medicine, kao i tradicionalne kineske medicine. Utemeljitelj je Instituta za iscjeljivanje i prosvjetljenje dušom te Svjetskog pokreta za mir, prosvjetljenje i iscjeljivanje dušom. Veliki je majstor mnogih drevnih disciplina, uključujući Tai chi, Qigong, Feng shui te Ji đing. Dr. Sha je stručnjak na području najnaprednije znanosti staničnog iscjeljivanja koja se sada razvija u Kini. Na Zapadu se bavi revolucionarnim istraživanjem o utjecaju duha na ljudski organizam. Njegova serija knjiga o moći duše razotkriva nam tajne, mudrost, spoznaje i vježbe duše kojima možemo preobraziti svaki vid života. Prevela: Radha Rojc Belčec

To nam omogućava da ceo tim i dalje vredno razvija Pad duše u materiju i moć iluzije. Vede govor o razlozima tzv pada duše (jiva-atma) u ovaj pojavni, smrtni svijet.

I za one koji su duhovni a nisu religiozni i za one koji nisu ni duhovni ni religiozni. Tehnike su vrlo jednostavne, uopće nije potrebno vjerovati u postojanje duše, već se iskreno posvetiti vježbama koje dovode do iscjeljenja.

POVEZANE KNJIGE