Ponovno rođena

Ponovno rođena - Moorjani, Anita | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moorjani, Anita
DIMENZIJA
7,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Ponovno rođena.pdf
ISBN
1020334352496

OPIS

Hod po rubu granice života i smrti. Novi memoari fascinantno su iskustvo koje će promijeniti vaš pogled na život.“Mogla sam odabrati hoću li se vratiti… ili nastaviti prema smrti. Odlučila sam se za povratak kad sam shvatila da je raj stanje, a ne mjesto…”Ponovno rođena nadahnjujući su memoari Anite Moorjani. Nakon gotovo četiri godine borbe s karcinomom i zloćudnim stanicama, njezino je tijelo počelo otkazivati. Anita je lebdjela na granici između života i smrti, a onda je spoznala vlastitu veličanstvenost i stvarni uzrok svoje bolesti. Dok je polako dolazila k sebi, shvatila je da joj se stanje poboljšalo nevjerojatnom brzinom. Iz bolnice je otpuštena u roku od samo nekoliko tjedana, a pretrage su pokazale da u njezinu tijelu više nema ni traga zloćudnim stanicama! Moorjani nam pripovijeda o svom djetinjstvu u Hong Kongu, poslovnim izazovima, o svojoj istinskoj životnoj ljubavi te o danima kad je bila prikovana za bolesničku postelju. Otkriva nam što je sve naučila iz bolesti, kako je demantirala liječnike, njihove prognoze i suvremenu medicinu, priča nam o ozdravljenju, strahovima i istinskoj veličanstvenosti svakoga od nas. Fascinantno i dirljivo iskustvo blizine smrti iz temelja joj je promijenilo poglede na život. Sve što radi danas prožeto je dubinom i spoznajama koje je dobila dok je bila na drugom svijetu. Anita Moorjani potječe iz tradicionalne indijske obitelji, odrasla je u bivšoj britanskoj koloniji Hong Kong i odmalena je bila razapeta između kultura i vjera sredine u kojoj je živjela. Godinama je krivotvorila svoj put kako bi ispunila tuđa očekivanja, a zahvaljujući prosvjetljenju koje je doživjela u drugoj dimenziji, spoznala je da ima moć izliječiti se sama te da u univerzumu postoje čuda za koja prije nije znala.

Ne samo da smo povezani sa svima drugima i s Bogom nego svi ... Hod po rubu granice života i smrti. Novi memoari fascinantno su iskustvo koje će promijeniti vaš pogled na život.

Ne samo da smo povezani sa svima drugima i s Bogom nego svi ... Hod po rubu granice života i smrti. Novi memoari fascinantno su iskustvo koje će promijeniti vaš pogled na život.

POVEZANE KNJIGE