Predsjednik je nestao

Predsjednik je nestao - Clinton, Bill | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Clinton, Bill
DIMENZIJA
6,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Predsjednik je nestao.pdf
ISBN
5005723766414

OPIS

Politički triler kakav može napisati samo predsjednik SAD-aBivši američki predsjednik Bill Clinton i trenutačno najprodavaniji američki pisac kriminalističkih romana James Patterson udružili su svoje snage objavivši uzbudljiv i napet politički triler „Predsjednik je nestao“. Ovaj roman, koji suneki kritičari i pisci već proglasili političkim trilerom desetljeća, jedinstven je već i po samoj činjenici je jedan od autora inspiraciju crpio iz svoga osobnoga predsjedničkog iskustva, života u Bijeloj kući i načina na koji vrh američke vlasti funkcionira iznutra. Njegov protagonist, predsjednik Jonathan Lincoln Duncan, već na samom početku suočen je s ozbiljnom mogućnošću opoziva u Kongresu zbog sumnje da je potajno pregovarao s jednim od najopasnijih i najtraženijih kibernetičkih terorista, Sulimanom Cindorukom, vođom zloglasne skupine Sinovi džihada. No ono što predsjednika Duncana brine mnogo više od opoziva i zakulisnih političkih igara, tajna je koju znaju samo on i uži krug njegovih suradnika: razorni kibernetički napad neviđenih razmjera izvana koji svakoga trenutka treba pogoditi Sjedinjene Američke Države, prijeteći da cijeli sustav jedne od najmoćnijih država svijeta – od njezinih političkih institucija i vojske do gospodarstva – baci na koljena i gurne u sveopći kaos. A povrh svega, tu je i najveća od svih prijetnji: mogućnost da u Bijeloj kući, u krugu predsjednikovih najbližih suradnika, postoji izdajica, koji kao agent strane vlade radi na uništenju Sjedinjenih Država…

Naime, on je te večeri bio u stanu u vlasništvu njegove majke u Kaštel Štafiliću s 38-godišnjiim prijateljem i negdje u večernjim satima pozvao je broj 112 i kazao da je njegovom prijatelju loše. Nestao bivši predsjednik Torcide, priča je jako čudna. 12.

Zamislite, recimo, Toma Cruisea u ulozi bivšeg vojnika, sada najmoćnijeg čovjeka u zemlji, kako spašava svijet: u ... Bivši američki predsjednik Bill Clinton i trenutačno najprodavaniji američki pisac kriminalističkih romana James Patterson udružili su svoje snage objavivši uzbudljiv i napet politički triler 'Predsjednik je nestao'. Ovaj roman jedinstven je već i po samoj činjenici je jedan od autora inspiraciju crpio iz svoga osobnoga predsjedničkog iskustva, života u Bijeloj kući i načina na ... IZGUBIO MU SE SVAKI TRAG: Nestao bivši predsjednik Torcide.

POVEZANE KNJIGE