Put sreće

Put sreće - Bucay, Jorge | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bucay, Jorge
DIMENZIJA
12,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Put sreće.pdf
ISBN
7214439783943

OPIS

Nakon što smo se odvažili na Put samoovisnosti, pošli Putem susreta i za sobom ostavili Put suza, pred nama je posljednja staza: Put sreće – knjiga kojom Jorge Bucay završava svoj niz Planovi puta. Svi mi želimo biti sretni i najveći dio naših napora i snova usmjeren je tome cilju. Ali što je sreća zapravo? Je li stanje ili zbroj trenutaka? Koliko na nju utječe naše srce, a koliko naš razum? Kako je možemo postići, i možemo li je, na kraju krajeva, zadržati? Vjeran stilu pisanja kojim je osvojio milijune čitatelja diljem svijeta, proslavljeni argentinski psihoterapeut Jorge Bucay u Putu sreće ne nudi univerzalni recept za postizanje sreće, već mudar i dubok poticaj da – svatko za sebe – odgovorimo na izazov i pronađemo put koji do sreće vodi, a izvorište ima u našoj osobnosti i našim uvjerenjima. “Put prema samoostvarenju težak je i neprekidan, i svatko od nas treba sam odlučiti kako će ga i kojim tempom prohodati”, uči nas Bucay. “A biti sretan nije samo naše pravo nego i naša obveza prema životu.”

Krajnji cilj nazovimo kako je komu drago: sreća, samoostvarenje, uzdizanje, prosvjetljenje, trenutak spoznaje, spokoj, uspjeh, vrhunac, ili jednostavno: kraj… Svejedno je. Svi znamo da je pravi izazov sretno stići onamo. Put sreće.

Read 25 reviews from the world's largest community for readers. Nakon što smo se odvažili na Put samoovisnosti, pošli Putem susreta i za ... Danas se napokon održalo dugo očekivano natjecanje "Put do filma za 80 dana" u Gimnaziji Požega.

POVEZANE KNJIGE