Sirena

Sirena - Lackberg, Camilla | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lackberg, Camilla
DIMENZIJA
7,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Sirena.pdf
ISBN
1829046690162

OPIS

»Sirena« je možda i najbolji roman Camille Läckberg dosad. Knjiga od koje vas prolaze trnci i koja će vam se uvući pod kožu. Životni san Christiana Thydella ostvario se: njegov debitantski roman »Sirena« objavljen je uz izvrsne kritike. No, samozatajan i miran Christian doima se otuđenim i nesretnijim no ikad. Kada Erica Falck, spisateljica koja je i otkrila Christianov talent, sazna da mu stižu anonimna prijeteća pisma, počinje istraživati odakle stižu ta pisma, ali i Christianovu misterioznu prošlost. U međuvremenu je nestao Magnus, jedan od trojice Christianovih najbliskijih prijatelja, a u potragu za njim, živim ili mrtvim, uključila se policija. Kada se pokaže da jezive prijetnje upućene Christianu nisu samo slovo na papiru, Ericin muž, detektiv Patrik Hedström počne sumnjati u povezanost Christianova i Magnusova slučaja… Ali, žrtve prijetnji ne žele otkriti pozadinu svega i istraga se nađe u slijepoj ulici. Što ih motivira na šutnju – njihov strah ili krivnja? I kakva je to tajna zbog koje bi oni radije umrli nego doživjeli da bude razotkrivena? »Sirena« je šesti roman Camille Läckberg iz serije psiholoških trilera smještenih u idilični ribarski gradić Fjällbacku, a detektiv Patrik Hedström i spisateljica Erica Falck, sada već kultni likovi skandinavskog psihološkog trilera, u njemu zajedno raspliću zamršenu mrežu međuljudskih odnosa, ljubavnih veza i obiteljskih tajni skrivanih godinama.

Javite nam se i bit ćete oduševljeni našom uslugom Nazovite nas SIRENA nas vodi u Bristol Cove - obalni gradić poznat po legendi da je nekoć bio dom sirena. Kada dolazak tajanstvene djevojke dokaže istinitost ove predaje, bitka između čovjeka i mora dobiva brutalan obrat. Hotel Sirena udaljen je 7 km od Makarske i 18 km od Brela.

Sirena lies 100 km away from the Split airport, 160 km away from Dubrovnik, an UNESCO world heritage site. Accommodation. Drama SIRENA sa svojih deset epizoda vodi nas u Bristol Cove - priobalni gradić poznat po legendi da je nekoć bio dom sirena.

POVEZANE KNJIGE