Templari – činjenice i pretpostavke

Templari – činjenice i pretpostavke - Olsen, Oddvard | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Olsen, Oddvard
DIMENZIJA
11,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Templari – činjenice i pretpostavke.pdf
ISBN
2024436842490

OPIS

Jesu li templari bili sotonisti koji su štovali tajanstvenu glavu Ivana Krstitelja? Što su točno pronašli u Salomonovu hramu? Jesu li zadržali, a potom sakrili Sveti gral? Mnogo je toga napisano o ratnicima-redovnicima iz četrnaestog stoljeća, poznatim kao vitezovi templari.Neki autori, poput Dana Browna u “Da Vincijevu kodu”, prikazuju ih kao pogrešno optužene narodne junake. Drugi se ne slažu s tim i tvrde da je templarska priča zapravo priča o pohlepi, obmani i idolopoklonstvu. Tko su doista bili vitezovi templari? I što je njihova ostavština? Autor i povjesničar Oddvar Olsen je u knjizi Templari – činjenice i pretpostavke” okupio vrsne stručnjake kako bi razotkrio taj misterij. U njoj ćete pronaći odgovore na intrigantna pitanja. Doznat ćete i ponešto o povezanosti templara s Marijom Magdalenom i slobodnim zidarima te o drugim misterijima toga vremena. Knjiga “Templari – činjenice i pretpostavke” radoznalom čitatelju nudi poticaj za beskrajno dugo istraživanje i spoznavanje. Osobita i doista jedinstvena zbirka.

Delovi i oprema (342292) Templari vitezovi gospodnji. Robert Hutchison Njihovo carstvo dolazi.

Doznat ćete i ponešto o povezanosti templara s Marijom Magdalenom i slobodnim zidarima te o drugim misterijima toga vremena. Autor i povjesničar Oddvar Olsen je u knjizi Templari - činjenice i pretpostavke okupio vrsne stručnjake kako bi razotkrio taj misterij. U njoj ćete pronaći odgovore na intrigantna pitanja: • Jesu li templari bili sotonisti koji su štovali tajanstvenu glavu, navodno glavu Ivana Krstitelja? Teologija i povijest Meki uvez 184 stranice.

POVEZANE KNJIGE