Veronika je odlučila umrijeti

Veronika je odlučila umrijeti - Coelho, Paulo | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Coelho, Paulo
DIMENZIJA
10,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Veronika je odlučila umrijeti.pdf
ISBN
5847002111760

OPIS

Veronika, dvadesetčetverogodišnja djevojka iz Ljubljane, naizgled ima sve što se može poželjeti: mlada je i lijepa, okružena mladićima, ima skladnu obitelj i posao koji je ispunjava. No u životu joj nešto nedostaje. I upravo zato, jednoga hladnog jutra u studenome uzima šaku tableta za spavanje u nadi da se nikad neće probuditi. No budi se – i to u psihijatrijskoj klinici gdje saznaje da joj je preostalo još samo nekoliko dana života. Nadahnut događajima iz Coelhova života, roman Veronika je odlučila umrijeti propituje poimanje ludila i veliča pojedince koji se ne uklapaju u obrasce koje društvo smatra normalnima. Hrabar i poučan, ovaj je roman sjajan portret mlade žene koja se našla na raskrižju očaja i oslobođenja te poetična zahvala za svaki dan kao novu životnu priliku.

Kazališna adaptacija Coelhove 'Veronike' u Vrapču. 08.09.2017 u 23:47 ... Veronika je odlučila umrijeti Tekstualna građa, tiskana .

U njezinom životu nedostaje nešto. I upravo zato.

POVEZANE KNJIGE