Život te voli

Život te voli - Hay, Louise L. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hay, Louise L.
DIMENZIJA
12,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Život te voli.pdf
ISBN
1349916234820

OPIS

I ti imaš moć u sebi stvoriti život kakav volišLouise Hay inspiracija je milijunima ljudi u svijetu otkad je objavila Kako iscijeliti duh i tijelo (1984.), najprodavaniju knjigu samopomoći u povijesti, i pokazala ljudima kako voljeti sebe i pomoći si u bolnim trenucima. Ova knjiga – zajednički projekt Louise Hay i dr. Roberta Holdena, cijenjenog psihologa i autora bestselera Shift Happens! (Pomak se događa!) i Loveability (Vrijedni ljubavi) – uronit će čitatelje u svu moć jedne od Louiseinih najdražih afirmacija: Život te voli. Louise i Robert objašnjavaju nam što afirmacija život te voli uistinu znači – život se ne događa nama; on se događa radi nas. A kada spoznamo i živimo u skladu s tom osnovnom istinom, otvaramo se beskrajnim mogućnostima da iskusimo veliku sreću, kreativnost, napredaki ljubav. Život te voli riznica je životnih priča, meditacija, afirmacija i vježbi koje nam pomažu. Louise i Robert predstavljaju praktičnu filozofiju života koja se temelji na sedam duhovnih vježbi što će nas poučiti da i mi zavolimo život i rješavamo svoje probleme:Pogledaj se u zrcalo: vježba koja podučava kako zavoljeti sebeIzgovaraj afirmacije: iscijeli svoje strahove i bolSlijedi svoju sreću: nauči vjerovati svojem unutarnjem glasuOslobodi se prošlosti: otpusti prošlost i živi sadaBudi zahvalan: cijeni sve dobro u svome životuNauči primati: prihvati što ti život nudi jer on te voliIscijeli svoju budućnost: voli sebe danas i tvoje sutra bit će ti zahvalno

Zajedno sa Robertom Holdenom, vrsnim poznavaocem ove tematike, fenomenalna autorka predstavlja praktičnu filozofiju kroz sedam duhovnih vežbi. Život te voli riznica je životnih priča, meditacija, afirmacija i vježbi koje nam pomažu. Louise i Robert predstavljaju praktičnu filozofiju života koja se temelji na sedam duhovnih vježbi što će vas poučiti da i vi zavolite život i rješavate svoje probleme: Pogledaj se u zrcalo: vježba koja podučava kako zavoljeti sebe ... Opis - ŽIVOT TE VOLI - Inspiracijske kartice + knjiga.

Što više voliš život to više životu dopuštaš da te voli. "Život me voli" nije samo izjava.

POVEZANE KNJIGE