Božićna potraga

Božićna potraga - Matanović, Julijana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Matanović, Julijana
DIMENZIJA
7,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Božićna potraga.pdf
ISBN
7308547842552

OPIS

Božićna potraga satkana je od deset priča o ljubavi i nedostatku ljubavi. To su pripovijestiu kojima se isprepliće sjećanje na vrijemekad je ljubavi bilo i traganje za tim izgubljenim jedinstvom s bliskima i dragima. U njima su glavni junaci često ostavljeni i napušteni, obitelji su obično razorene a sile koje ih uništavaju su neumoljive, ali čežnja da se ponovo uspostave pokidane veze – neuništiva je. Svaka od priča ove knjige svojevrsna je potraga za ljubavlju. I sve se događaju u vrijeme Božića.

prosinca bit će dostupna […] Niko silno želi i potajno se nada da će se jednoga dana njegova mama i njegov hrabri tata, koji je član slavnih Letećih snaga Djeda Mraza, ponovo sastati i napokon postati prava obitelj, koju Niko nikada nije imao. Zato se jako iznenadi kada mu njegova mama kaže da je upoznala jednog potpuno običnog, ali dobrog soba koji se zove Luka i koji ima malog sina Vinka. Nakon što vlasnica trgovine pronađe staro pismo Djedu Božićnjaku i vrijedni novčić u primjerku Božićne priče, kreće u blagdansku potragu Christmas Quest jedinstvena je utakmica 3.

do 31. prosinca verzija s Djedom Božićnjakom! Božićna potraga satkana je od deset priča o ljubavi i nedostatku iste.

POVEZANE KNJIGE