Divlja simfonija

Divlja simfonija - Brown, Dan | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brown, Dan
DIMENZIJA
9,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Divlja simfonija.pdf
ISBN
7153741975823

OPIS

Dan Brown, autor svjetskog bestselera Da Vincijev kod, objavljuje svoju prvu slikovnicu – duhovitu, nevjerojatno zabavnu knjigu koja uključuje glazbu i u koju će se zaljubiti čitatelji svih uzrasta. Jeste li spremni za DIVLJU AVANTURU? Putujući šumama i morima s Maestrom Mišem i njegovim prijateljima glazbenicima, upoznat ćeš velikog plavog kita i hitronoge geparde, sićušne bube i ljupke labudove. Svi oni podijelit će s tobom svoje tajne. Usput ćeš možda naići i na neka iznenađenja što ih je Maestro Miš ostavio u knjizi za tebe – skrivenu zujavu pčelu, zbrkana slova što skrivaju neko značenje, pa čak i šifriranu poruku da je odgonetneš! Dan Brown, autor velikih svjetskih bestselera, napisao je svoju prvu slikovnicu – zanimljivu, zabavnu i jedinstvenu knjigu punu glazbe i zagonetki! Knjiga sadrži kôd za besplatnu aplikaciju i glazbu koju je skladao sam autor! Ovu interaktivnu multimedijsku slikovnicu ilustrirala je Susan Batori, čije su ilustracije prožete humorom prikladnim za dječji uzrast, a sadržavat će i dodatne tragove i zagonetne kodove. Glazbu za slikovnicu izvodi Zagrebački festivalski orkestar (Zagreb Festival Orchestra) iz Hrvatske, a snima i producira američka diskografska i producentska tvrtka PARMA Recordings. U Divljoj simfoniji Dan Brown kombinira glazbu i pisanu riječ za novi naraštaj mladih, koristeći se najmodernijom tehnologijom. „Obožavam pripovijedanje i u svojim romanima uvijek nastojim ispreplesti raznolike teme“, objašnjava Brown. „Bio sam uzbuđen što sam s Divljom simfonijom mogao nastaviti nadograđivati tu ideju i osmisliti uistinu slojevito iskustvo, koristeći se istodobno trima različitim izričajima: likovnom umjetnošću, glazbom i riječima.“

16:58. Marko Todorov/Cropix. Brownova „Divlja simfonija" ovih dana izlazi iz tiska diljem svijeta, a na hrvatskim policama već je možete pronaći u trgovniama V.B.Z.-a.

Jeste li spremni za DIVLJU AVANTURU? Putujući šuma Divlja simfonija jedinstvena je i zabavna interaktivna multimedijska slikovnica u kojoj zaigrani Maestro Miš, svojim pouzdanim dirigentskim štapićem, vodi čitatelje u posjet brojnim životinjskim prijateljima, od geparda i klokana do slonova i plavetnih kitova. Svaka prekrasno oslikana stranica ove dječje knjige bit će posvećena jednoj ... 'Divlja simfonija' već je i sama po sebi "iznenađenje" - jer nije riječ o romanu, već o dječjoj slikovnici, ali iznenađenje je još i veće jer u tom izdanju - zapravo interaktivnoj, multimedijskoj i bogato ilustriranoj knjizi za djecu stihove pjesama i ilustracije prate originalne Brownove skladbe. Divlja simfonija 125,00 kn .

POVEZANE KNJIGE