Iscijelite svoje tijelo od A do Ž

Iscijelite svoje tijelo od A do Ž - Hay, Louise L. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hay, Louise L.
DIMENZIJA
5,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Iscijelite svoje tijelo od A do Ž.pdf
ISBN
1633423433944

OPIS

U ovoj korisnoj knjizi koja se temelji na Louiseinom bestseleru »Iscijelite svoje tijelo«, Louise L. Hay vam pokazuje da gotovo sve možete iscijeliti ako ste spremni raditi na sebi. Popis iscjeljujućih afirmacija u ovoj knjizi rezultat je dugogodišnjeg Louiseinog proučavanja, njezina rada s klijentima te njezinih predavanja i radionica. Otkrit ćete da je vrlo koristan vodič kad je riječ o vjerojatnim misaonim obrascima koji se kriju u pozadini bolesti. Louise kaže: »Taj popis navodim s ljubavlju i sa željom da s vama podijelim ovu jednostavnu metodu koja će vam pomoći da svoj organizam iscijelite od A do Ž!« Prevela: Radha Rojc Belčec

U ovoj korisnoj knjizi koja se temelji na Louiseinom bestseleru Iscijelite svoje tijelo, Louise L. Hay vam pokazuje da gotovo sve možete iscijeliti ako ste spremni raditi na sebi.

Hay vam pokazuje da gotovo sve možete iscijeliti ako ste spremni raditi na sebi. Popis iscjeljuj... Iscijelite svoje tijelo od A do Ž.

POVEZANE KNJIGE