Rad sa zrcalom

Rad sa zrcalom - Hay, Louise L. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hay, Louise L.
DIMENZIJA
12,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Rad sa zrcalom.pdf
ISBN
8123295243632

OPIS

Iscijelite svoj život za 21 danKad naučite raditi sa zrcalom, bit ćete puno svjesniji riječi koje izgovarate i djela koje činite.“Ljude poučavam radu sa zrcalom jednako dugo koliko ih poučavam i afirmacijama… Najmoćnije su afirmacije one koje naglas izgovarate pred zrcalom, duboko uranjajući pogledom u svoje oči. Zrcalo vam odražava osjećaje koje njegujete prema sebi. Tako možete odmah postati svjesni onoga čemu se opirete, a čemu ste otvoreni. Jasno vam pokazuje što morate promijeniti želite li živjeti radosnim i ispunjenim životom.” Louise HayRad sa zrcalom 21-dnevni je program u kojem nas Louise Hay upućuje u vježbe pred zrcalom, afirmacije, misli srca i meditacije koje nam pomažu da se oslobodimo negativnih obrazaca u svome životu. Svaki od 21 dana bavi se određenom temom: samopoštovanjem, ljubavlju prema sebi, otpuštanjem prošlosti, nadvladavanjem straha, oslobađanjem od samokritike i stresa, iscjeljivanjem odnosa, opraštanjem… U početku nije lako svaki put iznova suočavati se sa sobom. Zato se taj proces i naziva radom. No s vremenom, taj se rad pretvara u igru… Tijekom dana upućujte si pozitivne poruke. Dajte sami sebi kompliment. I uvijek imajte na umu Louiseinih 12 načina na koje možete voljeti sebe ovoga trenutka i zauvijek: Prestanite se kritizirati. Oprostite sebi. Nemojte plašiti sami sebe. Budite blagi, srdačni i strpljivi. Budite blagi prema svojim mislima. Pohvalite sami sebe. Pružite si potporu. Zavolite svoje negativnosti. Brinite se o svom tijelu. Zabavite se! Volite sebe… i to odmah sada. i radite sa zrcalom!

Zrcal… Rad sa zrcalom 21-dnevni je program u kojem nas Louise Hay upućuje u vježbe pred zrcalom, afirmacije, misli srca i meditacije koje nam pomažu da se oslobodimo negativnih obrazaca u svome životu. Svaki od 21 dana bavi se određenom temom: samopoštovanjem, ljubavlju prema sebi, otpuštanjem prošlosti, nadvladavanjem straha, oslobađanjem od samokritike i stresa, iscjeljivanjem odnosa, opraštanjem... Iscijelite svoj život za 21 dan Kad naučite raditi sa zrcalom, bit ćete puno svjesniji riječi koje izgovarate i djela koje činite.

Iscijelite svoj život za 21 dan... Knjigu "Rad sa zrcalom" Louise L. Hay naručite putem Ljevak web knjižare.

POVEZANE KNJIGE