Vodič za preživljavanje s lošim šefovima

Vodič za preživljavanje s lošim šefovima - Scott, Gini Graham | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Scott, Gini Graham
DIMENZIJA
5,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič za preživljavanje s lošim šefovima.pdf
ISBN
1377210219833

OPIS

Ako ste zapeli sa šefom iz pakla, ova knjiga je priručnik koji morate imati. Vodič za preživljavanje na poslu s lošim šefovima daje praktičan, uputan savjet koji trebamo da bismo mogli napredovati dok smo ispod uobičajenih vrsta loših šefova, uključujući zabadače noževa u leđa, menadžere neznalice, loše komunikatore i mnoge druge. Žao mi je da nisam imala ‘Vodič za preživljavanje na poslu s lošim šefovima’ prije deset godina kada sam doživjela tri loša šefa zaredom, i mislila da sam samo ja jedina ta koja je u krivu! Kao trenerica za karijeru i poslovanje, svakako ću preporučiti ovu knjigu svojim klijentima jer ona sadrži praktične i smislene upute o tome što napraviti. Ona također pomaže i samim novim šefovima izbjeći te iste zamke. Volim ovu knjigu!Susan Urquhart-Brown, mr.sc., autorica Slučajnog poduzetnika (The Accidental Enterpreneur), direktorica CareerSteps123 Coaching u Oaklandu u Kaliforniji Gini Graham Scott opet je učinila izvrsnu stvar! Ovo je sjajna knjiga s nekim odličnim praktičnim savjetima. Kao i uvijek, Gini kombinira praktični zdrav razum i zabavu. Uzmite je – smijte se i učite!Dale Marie Golden, potpredsjednik u osobnom bankarstvu, Wells Fargo Bank S primjerima iz stvarnih situacija s posla koje imaju odjeka, nova knjiga Gini Graham Scott nudi praktične načine odgovaranja i reagiranja za sve one koji imaju naporne šefove, i one koji žele povećati svoj utjecaj i stupanj kontrole.Claire Kinlaw, dr.sc., Development Products, Inc., konzultantica za razvoj timskih projekata

SEFORA - Marek Halter 295 din . Kristijan Golubović i DeNiro ‎- Živim Kao Šef 600 din .

Sportska događanja u 2021. godini. Da bismo vam pomogli, prikupili smo s interneta nekoliko savjeta o tome kako se nositi s lošim šefom.

POVEZANE KNJIGE